Odmorko - ljeto 2024.

Poštovani,
Školski sportski savez Grada Zagreba je i za vrijeme ovogodišnjeg ljetnog odmora učenika pripremio niz besplatnih sportskih aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola.
Program Odmorko ljeto 2024. provoditi će se radnim danim od 24. lipnja do 30. kolovoza 2024. godine.
Sve aktivnosti su potpuno besplatne, a provode se uz stručni i pedagoški nadzor. Za sudjelovanje u aktivnosti potrebna je iskaznica Hrvatskog školskog sportskog saveza ili ovjereni zahtjev za izradu iskaznice.
Osim slobodnog plivanja na plivalištima u Gradu Zagrebu učenici se mogu uključiti u aktivnosti: sportskog penjanja, ragbija, atletike, triatlona, squasha, stolnog tenisa, odbojke na pijesku, rukometa na pijesku, tenisa te po prvi puta upoznati se sa orijentacijskim trčanjem.
Uz sve nabrojane aktivnosti posebno ističemo naš poludnevni program pod nazivom “Zgombaonica” koji će se provoditi na 6 lokacija u Gradu Zagrebu (OŠ kralja Tomislava, ŠRC Svetice, OŠ Jelkovec, OŠ
Gustava Krkleca, OŠ Iver, OŠ Marije Jurić Zagorke).
Za aktivnosti sportskog penjanja, orijentacijskog trčanja, usavršavanja tenisa te Zgombaonice potrebne su prethodne prijave preko naše mrežne stranice.
Ovogodišnji projekt “Sportski praznici”, kojeg provodimo u suradnji sa Hrvatskim školskim sportskim savezom provoditi će se na 7 lokacija (OŠ Alojzija Stepinca, OŠ Malešnica, OŠ Izidora Kršnjavoga, OŠ Hrvatski Leskovac, OŠ Jure Kaštelana, OŠ Odra, OŠ Rudeš).
Za sudjelovanje u programu Sportski praznici možete se prijaviti preko sljedeće poveznice:  POVEZNICA 
Sve informacije nalaze se na mrežnoj stranici Saveza www.odmorko.hr ili ih se može dobiti na 4816 340
ili na info@odmorko.hr.