Dragi učenici i roditelji, ako niste u mogućnosti isprintati prijavnicu za upis djeteta u srednju školu, možete je preuzeti od razrednica u školi dana 22. srpnja 2020. u 12:00 sati. Ispunjene i potpisane prijavnice razrednicama se mogu poslati elektronskim putem. Za one koji nisu u mogućnosti, razrednicama ih možete dostaviti 23. srpnja 2020. u 12:00 sati.

Učenici koji su ostvarili upis u srednju školu na temelju dodatnih bodova, prilikom upisa trebaju priložiti rješenje o dodatnim bodovima koje im razrednice mogu isprintati u školi u već gore navedenim terminima.

Molimo roditelje  koji preko e-maila šalju prijavnice da ih dostave na niže navedene  e-adrese razrednica najkasnije do 24. srpnja do 15:00 sati.

Roditelji učenika 8. a na e-mail razrednice Antonije Novak (antonijakordic000@gmail.com), a roditelji učenika 8. b na e-mail razrednice Maje Vulić (geografija.osivanjareka@gmail.com).

Prijavnice se ispisuju od 22. srpnja, a krajnji rok za zaprimanje potpisanih prijavnica je 24. srpnja. Učenik  ispisuje prijavnice sa svog sučelja ili javlja razrednici da mu ispiše prijavnicu.

Sve najnovije informacije možete provjeriti na web stranici www.upisi.hr/upisi/ ili se javiti razrednicama u slučaju bilo kakvih nejasnoća.

foto: Pixabay