Dragi učenici,

natjecanje će se održati online putem Teamsa u petak, 23. travnja 2021., u 15:00. Sastanak za svaku kategoriju bit će u pripadajućem kanalu u 15 sati: 4. i 5. razredi Hippo 1; 6. razredi Hippo 2;  7. i 8. razredi Hippo 3. Molim vas da na vrijeme, malo prije 15 sati uđete u svoj kanal i pričekate poziv dežurnog učitelja. Prijavljujete se imenom, prezimenom i ID brojem koji se nalazi u dokumentu u Teamsu.

Testovima pristupate na poveznici https://test.hippo-olympiad.org/live-exam. Lozinku za pristup ćete dobiti od dežurnog učitelja.

Pravila kojih se trebate pridržavati za vrijeme pisanja su sljedeća: trebate biti sami u prostoriji u kojoj pišete test i ne smijete imati ništa na stolu, trebate uključiti kameru, ne smijete napuštati test za vrijeme pisanja, ne smijete otvarati druge prozore jer aplikacija to prepoznaje kao pokušaj varanja i automatski će vas upozoriti i diskvalificirati iz natjecanja. Dežurni učitelj će nadzirati poštovanje pravila.

Test pišete po redoslijedu: reading – use of English – listening.

HIPPO 1 reading: 30 questions (1 point each)

use of English: 20 questions (1.5 point each)

listening: 20 questions (1 point each)

HIPPO 2: reading: 34 questions (1 point each)

use of English: 20 questions (1.5 point each)

listening: 22 questions (1 point each)

HIPPO 3: reading: 34 questions (1 point each)

use of English: 20 questions (1.5 point each

listening: 22 questions (1 point each)

Vrijeme pisanja (odbrojavat će se na testu):

HIPPO 1: reading: 30 minutes

use of English: 20 minutes

listening: 20 minutes

HIPPO 2: reading: 30 minutes

use of English: 20 minutes

listening: 20 minutes

HIPPO 3: reading: 35 minutes

use of English: 20 minutes

listening: 20 minutes

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se javite koordinatorici (Dubravka Crnić) ili dežurnim učiteljima ( Ivan Klobučar, Nikolina Herak, Marija Boromisa Mihaljević!                                                                                    Sretno!