Učenici 3. b i 4. b razreda pod mentorstvom svojih učiteljica Lucijane Antunović i Ane Ključević- Kurdije sudjelovali su u nagradnom natječaju Kauflanda Hrvatska za godišnju zalihu voća i povrća. Za nagradni natječaj bilo je potrebno osmisliti i nacrtati 10 zdravih recepata i uvezati ih u kuharicu naše škole. Također je bilo potrebno osmisliti naslovnicu. Učenici su izradili recepte, učiteljice su uvezale kuharicu i poslali su kuharicu na nagradni natječaj.

Stručni žiri u sastavu: chef Pero Savanović, slastičarka Ivana Čuljak, i Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda, izabrali su najkreativnije knjige recepata. Kuharica naših učenika je pobijedila i tako je osigurana godišnja zaliha voća i povrća za cijelu školu u školskoj godini 2022./2023. svakog tjedna, do kraja školske godine.

Čestitamo učenicima  3.a i 4.b razreda na uspjehu i zahvaljujemo njihovim učiteljicama Ani Ključević- Kurdija i Lucijani Antunović

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska osigurava svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima isti cilj kao prethodnih godina – podići svijest o zdravoj prehrani među djecom te osigurati zdrave obroke za školarce.

Prva pošiljka voća u našu školu

Naši vrijedni kuhari zaprimili su prvu pošiljku svježih jabuka i rajčica od voditelja poslovnice Kauflanda Svetice, Luke Lukačevića