Dragi roditelji, učitelji i učenici,

Sa ponosom objavljujemo izvanredne rezultate naših učenika na nedavno održanom natjecanju Dabar u kategoriji MegaDabar. Naša škola se istaknula zahvaljujući iznimnom trudu i talentu naših učenika, a posebno bismo željeli istaknuti izvrsne rezultate učenice Lucije Šijan i učenika Lovre Josipa Perića.

Lucija Šijan postigla je izvanredno 82. mjesto među tisućama sudionika na natjecanju Dabar u kategoriji MegaDabar. Njezina predanost, upornost i izuzetne vještine u rješavanju izazovnih zadataka na polju informatike svjedoče o njezinoj stručnosti i posvećenosti učenju. Lucija je sjajan primjer kako se marljivost i ljubav prema računalnoj znanosti mogu manifestirati u postizanju visokih rezultata na natjecanjima.

Također, Lovro Josip Perić zauzeo je izvrsno 163. mjesto među 10,626 sudionika u istoj kategoriji MegaDabar. Njegov uspjeh na ovom prestižnom natjecanju odražava ne samo njegovu stručnost u rješavanju izazovnih informatičkih problema, već i duboko razumijevanje temeljnih principa informatike. Lovro je primjer entuzijazma i radoznalosti prema digitalnom svijetu, te pokazuje kako se kroz edukaciju i poticanje talenata mogu postići iznimni rezultati.

Hvala svima koji su podržali naše učenike i pridonijeli njihovom uspjehu na natjecanju Dabar.