Učenici 3.a i 3. b razreda posjetili su kazalište Žar ptica 12.listopada 2022. Gledali su predstavu Dnevnik Pauline P.

Učenici su se puni dojmova vratili u školu:

Danas su učenici 3.a i 3.b razreda išli u kazalište. Gledali smo Dnevnik Pauline P.
Dok su likovi govorili, iza njih je bila postavljena velika knjiga. Velike ploče sa slovima ilustracijama predstavljale su stranice dnevnika. U predstavi su sudjelovali Paulina, učitelj, Martina, Luka, Paulinini roditelji, baka i djed. Najzanimljiviji dio mi je bio kad su Paulina i njezini roditelji išli na selo te zapeli u snijegu. Nisam znao što će se dogoditi pa je bilo napeto. Najsmješniji dio bio mi je kad je Paulina snježnom grudom pogodila tatu u uho. Tata se na Paulinu izderao tako jako da je Paulina počela plakati. Predstava mi se svidjela zato što je njoj bilo puno smiješnih i zanimljivih trenutaka.
Mihael Stanić, 3.a


U kazalištu smo gledali predstavu Dnevnik Pauline P. Uživala sam u predstavi. Predstava
mi je bila razigrana i vesela. Najzanimljiviji dio predstave mi je bila pobuna koja je nastala u razredu radi nestalih stvari. Učenici su sa svjetiljkama svijetlili i tražili lopova. Paulina je u predstavi bila obučena u vesele
boje. Za vrijeme predstave sam zamišljala da sam ja Paulina P. i kako bih se ponašala i izgledala u njenoj odjeći. Predstava je trajala skoro pa sat vremena, a Paulina je brbljavica uz koju je vrijeme proletjelo.
Radnja predstave se odvijala u razredu i u kući. Kad bih ja pisala dnevnik za vrijeme jedne školske godine, to bi trajalo jako dugo.
Bella Bubalo, 3.a

Danas smo posjetili kazalište Žar ptica. Gledali smo Dnevnik Pauline P. Predstava mi se jako svidjela. Najviše mi se svidjelo kada je Paulina obula nove papuče. Meni je bilo jako smiješno kako ih je mirisala i rekla da mirišu na novo. Bilo mi je tužno kad je Paulina izgubila papuče. Više mi se svidjela predstava nego knjiga koju sam pročitala. U kazalištu mi je bilo jako lijepo i zabavno. Nadam se kako ću ubrzo ponovno ići u kazalište.
Tina Tiholis, 3.a