U posljednjih nekoliko godina YouTuberi su postali najpopularnije osobe među mlađim uzrastima, a jedan od njih je i moj najdraži YouTuber Marko Vuletić. On je jako pozitivna osoba i voli nasmijati svoje pratitelje te jako puno vremena provodi snimajući i uređivajući videe. Svakodnevno postavlja Instagram priče kako bi rekao što ga sve očekuje i kako provodi dan. 

Rođen je u Trogiru, a u jednom intervjuu je priznao da je u jednom periodu skoro svaki vikend putovao za Zagreb, vjerojatno zbog posla i YouTubea. Preselio se u glavni grad Zagreb. Sada živi sam pa često svoja iskustva dijeli s gledateljima u videima. YouTube kanal pokrenuo je 2015. godine kad u Hrvatskoj nije bilo puno youtubera. Sada njegov kanal broji više od 250 tisuća pretplatnika, a na Instagramu ima oko 215 tisuća pratitelja.  Ima svoju tvrtku i tzv. merch (maloprodaja koju većinom poznati koriste kako bi pratitelji kupili nešto od njih) koji je najprodavaniji u Hrvatskoj. 

Marko je imao dvije otvorene operacije srca, a unatoč svemu jako je pozitivan i energičan i o svom iskustvu često priča. Marko je nekoliko puta istaknuo da se YouTubeom bavi iz ljubavi, a ne zbog novca. Novac dođe uz to, rekao je, ali on, uz snimanje videa i radi te tako zarađuje za život. 

(video i foto: YouTube/Marko Vuletić) 

Categories: Porta urbis