TJEDAN 17. (18.01.-22.01.2021.)

PONEDJELJAK:

DORUČAK: Kajzerica, svježi sir, pureći parizer, čaj

RUČAK: Đuveč s junetinom, salata

UŽINA: Voćni jogurt

UTORAK:

DORUČAK: Mliječna kifla, probiotski jogurt

RUČAK: Varivo od leće, pečena kranjska kobasica, kalnički kruh

UŽINA: Čajni kolutići, jabuka

SRIJEDA:

DORUČAK: Žitarice sa suhim voćem i čokoladom, mlijeko, naranča

RUČAK: Tjestenina s pilećim mljevenim mesom, salata

UŽINA: Pečeni pileći batak u umaku od mrkve i rajčice, tjestenina, salata

ČETVRTAK:

DORUČAK: Fini domaći kruh, sirni namaz tuna-vrganji, čaj

RUČAK: Juha, juneći hamburger u hambi pecivu, razni prilozi

UŽINA: Palačinke s pekmezom od marelice ili šljiva

PETAK:

DORUČAK: Krafna, mlijeko

RUČAK: Tortelini od sira u bijelom umaku

UŽINA: Puding vanilija

*Kuhinja zadržava pravo izmjene jelovnika