
TJEDAN 17. (18.01.-22.01.2021.)
PONEDJELJAK:
DORUČAK: Kajzerica, svježi sir, pureći parizer, čaj
RUČAK: Đuveč s junetinom, salata
UŽINA: Voćni jogurt
UTORAK:
DORUČAK: Mliječna kifla, probiotski jogurt
RUČAK: Varivo od leće, pečena kranjska kobasica, kalnički kruh
UŽINA: Čajni kolutići, jabuka
SRIJEDA:
DORUČAK: Žitarice sa suhim voćem i čokoladom, mlijeko, naranča
RUČAK: Tjestenina s pilećim mljevenim mesom, salata
UŽINA: Pečeni pileći batak u umaku od mrkve i rajčice, tjestenina, salata
ČETVRTAK:
DORUČAK: Fini domaći kruh, sirni namaz tuna-vrganji, čaj
RUČAK: Juha, juneći hamburger u hambi pecivu, razni prilozi
UŽINA: Palačinke s pekmezom od marelice ili šljiva
PETAK:
DORUČAK: Krafna, mlijeko
RUČAK: Tortelini od sira u bijelom umaku
UŽINA: Puding vanilija
*Kuhinja zadržava pravo izmjene jelovnika