Uspješna Osnovne Škole Shree Khakhravas Bhujpur i naše škole u projektu Digital Bookmark Exchange Program 2023.

Naša škola ponosno sudjeluje u projektu Digital Bookmark Exchange Program 2023 u suradnji s Osnovnom školom Shree Khakhravas Bhujpur iz Kutcha, Gujarat, Indija. Ovo je četvrta godina kako se naša partnerska škola uključuje u međunarodnu razmjenu knjižnih oznaka, pružajući svojim učenicima dragocjeno iskustvo kulturne razmjene i globalnog prijateljstva.

Gujarat, smješten na zapadnoj obali Indije, poznat je po svojoj bogatoj povijesti i kulturi. Kutch okrug, dio države Gujarat, slovi po svojoj jedinstvenoj geografiji i prestižnim nagradama, poput one koju je Dhordo dobio kao ‘Najbolje turističko selo’ od strane UNWTO-a.

Učenici koji pohađaju izvannastavnu aktivnost Mali knjižničari, tijekom cijele godine u alatu Canva su izrađivali knjižne oznake. Ove kreativne oznake, rezultat njihovog truda i mašte, razmijenili smo s učenicima iz Indije, što je dodatno obogatilo iskustvo svih sudionika.

Ova suradnja ne samo da potiče umjetnički izražaj, već i jača međunarodne veze i razumijevanje među mladima. Zahvaljujemo Osnovnoj školi Shree Khakhravas Bhujpur na njihovom predanom sudjelovanju i radujemo se daljnjem razvijanju ovog prekrasnog prijateljstva kroz Digital Bookmark Exchange Program 2023.

Za više informacija o našoj partnerskoj školi, možete posjetiti njihovu lokaciju na Google karti.