Učenici osnovne škole Ivanja Reka zajedno sa svojim učiteljima radosno su priredili i izradili ukrase za školske hodnike i učionice kako bi se upotpunio blagdanski ugođaj.

Kićenje borova i izrada štalice

Učiteljice Irena Mihaljević i Ivana Jozić Kalemušić su izradile adventski vijenac i drvene figure za štalicu dok su učitelji uz pomoć učenika okitili borove.

Ukrašavanje učionica

Svaki razredni odjel i njegovi učenici su sa svojim razrednicima prigodno ukrasili svoju učionicu.

Eko grupa

Učenici 5.b razreda koji pohađaju Eko grupu izrađivali su ukrase, dok su učenici 8.b razreda pomagali oko ukrašavanja bora i pakiranja poklona za Sv.Nikolu zajedno sa vjeroučiteljicom katoličkog vjeronauka Antonijom Novak.

Učenička zadruga

Učenici 5.a i 5.b razreda u okviru sekcija Učeničke zadruge Ivanja Reka su korištenjem različitih materijala izrađivali nakite i ukrase za Božić te njima okitili prostorije škole.

Božićna pšenica – radionica

Učenici 1.a razreda zajedno su sa svojom učiteljicom sadili božićnu pšenicu uoči blagdana Sv. Lucije.

Izrada čestitki za obitelj u 1.b razredu

Učenici 1.b razreda odlučili su iznenaditi članove svoje obitelji te su se potrudili i za njih izradili čestitku. Osim čestitke, svojim roditeljima poklonili su i zrnca dobrote. Na kuponima su zapisali što će mame i tate dobiti od njih te pokazali razumijevanje za sve što roditelji svakodnevno čine za njih.

Ukrašavanje učionice stranih jezika

Učenici koji pohađaju nastavu njemačkog jezika zajedno s učiteljicom njemačkog jezika izradili su ukrase i okitili učionicu stranih jezika.

Aktivnosti učenika 6.a razreda koji pohađaju engleski jezik i izvannastavnu aktivnost Međunarodni projekti

Učenici 6.a koji pohađaju nastavu engleskog jezika zajedno sa svojom učiteljicom su šivali igračke, izrađivali ukrase i okitili drveni bor.

Područna škola Resnik

U područnoj školi Resnik učenici su zajedno sa svojim učiteljicama ukrasili i okitili učionice i prostorije škole. Sve se zabijelilo poput prave božićne bajke!

Učenici 3.b razreda radosno su se uključili u ukrašavanje božićnog bora u područnoj školi Resnik.

Mali humanitarci iz 2.b razreda

Međunarodni humanitarni dan obilježili su učenici 2.B razreda, 23. studenog 2020. u PŠ Resnik.

Učenici su samoinicijativno predložili sudjelovanje u humanitarnoj akciji koju su, pod mentorstvo učiteljice Veronike Babić, nazvali Dobro djelo za dječji vrtić Jabuka. Izradili su dvije slikovnice „Vuk i tri praščića“ i „Crvenkapicu“. Uz izrađene slikovnice, darovali su im i društvene igre.

Male knjižničarke

Učenice koje pohađaju izvannastavnu aktivnost “Male knjižničarke” zajedno sa školskom knjižničarkom izrađivale su prigodne straničnike za knjige, čestitke i likovne radove.