Poštovani, program Odmorka nalazi se ovdje:

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom drugog dijela zimskog odmora učenika organizira program Odmorko.
Program će se provoditi od 20. do 24. veljače 2023. godine. U okviru ovogodišnjeg programa učenici će moći koristiti plivališta Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam.
Osim plivanja i klizanja učenici će moći sudjelovati u igraonicama kuglanja, squasha, taekwondoa, streljaštva te poludnevnog programa Zgombaonice.
Unutar poludnevnog programa Zgombaonice učenici će imati mogućnost baviti se raznim sportskim aktivnostima, plivanjem i usavršavanjem plivačkih tehnika te raznim podukama iz pojedinih sportova uz naše stručno i pedagoško osoblje. Za aktivnosti Streljaštva i Zgombaonice zbog ograničenog broja potrebne su prethodne prijave preko naše mrežne stranice. Prijave će biti otvorene u ponedjeljak, 6. veljače 2023. godine.  Sudjelovanje u aktivnostima je potpuno besplatno za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Upute za izradu iskaznica nalaze se na sljedećoj poveznici.  Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici www.odmorko.hrfacebook stranici Odmorko te na INTERAKTIVNOJ KARTI.