Učenici našeg projekta "Daj šapi glas" prikupili sredstva za sponzoriranje tri psa iz udruge Šapica

JURA 

Štićenik 1.a razreda Osnovne škole Ivanja Reka 

SPIKE 

Štičenik 1.b i 2.b razred područne škole Resnik 

OREO 

Štićenik 3.a razred Osnovne škole Ivanja Reka 
Ponosno objavljujemo da su naši marljivi učenici 1.a, 3.a, 1.b i 2.b razreda  i njihove učiteljice: Ivona Borović, Lucijana Antunović, Sara Busija, Sara Remenarić i Ivana Jozić Kalemušić, sudionici projekta “Daj šapi glas”, uspješno prikupili sredstva za sponzoriranje tri psa koji čekaju udomljavanje u udruzi Šapica.
Ova humanitarna akcija pokazala je koliko naši učenici mogu postići kada se udruže za plemeniti cilj.
U okviru projekta “Daj šapi glas”, učenici su organizirali razne aktivnosti i događaje kako bi prikupili potrebna sredstva.  Njihov trud i angažman rezultirali su prikupljanjem dovoljnih sredstava za sponzoriranje tri psa na dva mjeseca, koji sada imaju bolje uvjete dok čekaju svoje zauvijek domove.
Više o ovoj akciji i priču o psima koje su naši učenici sponzorirali možete pogledati na službenoj Facebook stranici udruge Šapica na sljedećoj poveznici: Udruga Šapica – Facebook.
Ovo postignuće ne samo da je doprinijelo boljitku života ovih pasa, već je i pokazalo kako zajednički rad i suosjećanje mogu napraviti stvarnu razliku. Čestitamo svim učenicima koji su sudjelovali u projektu i zahvaljujemo svima koji su podržali ovu hvalevrijednu inicijativu.
S ponosom pratimo napredak naših učenika i veselimo se budućim projektima kojima će nastaviti činiti dobro u svojoj zajednici.