27.5.2021.

Iako nas Covid sprječava u različitim aktivnostima, nije nas spriječio da proslavimo drugi rođendan naše škole. Učenici su u svojim razredima na različite načine obilježili Dan škole.

U 1. b razredu učenici su izradili vremensku kapsulu koju su zakopali u dvorištu škole. U kapsulu su spremili svoja razmišljanja zašto vole školu i što misle zašto je škola važna. Bit će zabavno ovo pročitati kada budu 4. razred.

Učenici su zatim pisali 5 razloga zašto vole školu te je od njihovih razmišljanja nastao plakat. Bilo je zanimljivo čitati razloge i razmišljanja najmlađih učenika. No, bez obzira što su najmlađi, razumiju kako Škola nije samo zgrada, nego da ju čine ljudi, događaji i osjećaji.

Učenici 2.b  sa svojom učiteljicom Veronikom Babić obilježili su Dan škole kroz razgovor o školi, važnosti škole, pjevanjem rođendanske pjesme, plesom i ukrašavanjem panoa s motivom rođendanske  torte.

I učenici 2.b razreda također su izradili vremensku kapsulu i u nju pohranili odgovore na pitanje „Što želim u budućnosti?“ te ju zakopali u dvorištu škole.

Ništa manje vrijedni nisu bili niti učenici produženog boravka. Pokazali su svoju spretnost te plesnom točkom i tjeloglazbom svojoj školi čestitali rođendan.

V. Babić, M. Peček i A.Ključević-Kurdija