11. Filmska naSTAVa u kinu Kinoteka
Besplatna zimska radionica animiranog filma za osnovnoškolce. Dok će se u kinu Kinoteka odvijati kinoprojekcije s analizom filmova za srednjoškolce, osnovnoškolce pozivamo na radionicu animiranog filma! Koliko su školarci željni filmskog znanja pokazuje činjenica da svake godine Filmsku naSTAVu za vrijeme praznika pohađa više od 200 školaraca! 

Otvorene su prijave za radionicu animiranog filma koja će se odvijati od 19. do 23. veljače 2024. u terminu od 9 do 13 sati u Privatnoj umjetničkoj gimnaziji u Zagrebu na adresi Gundulićeva 55.

Radionički program zamišljen je kao splet teorijskog i praktičnog rada s mnoštvom filmskih primjera i rada na terenu. U takvoj atmosferi djeca i mladi najbolje savladavaju filmsku pismenost. Očekuje nas jedno kreativno filmsko druženje, a rezultat radionice – animirani film imat će prilike pogledati i prijatelji i obitelji polaznika te na taj način i sami dobiti uvid u filmski svijet.

Prijaviti se možete putem poveznice najkasnije do 16. veljače: https://filmskanastava.hfs.hr/prijava-2024-radionice/Prijavnica za osnovnoškolceTeorijski program Filmske naSTAVe za srednjoškolce održat će se tijekom zimskog odmora učenika:u kinu Kinoteka od 19. do 23. veljače 2024. Prijaviti se možete na ovoj poveznici.
Sudjelovanje u programu je potpuno besplatno.